Chat

Tervetuloa kahdenkeskiseen, nimettömään chattiin!

Keskiviikkoisin klo 17-19 Loisto-chat! Voit tulla juttelemaan mieltä painavista asioista, kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä, tai ihan vaan kertoa kuulumisia. Keskusteluaikaa varaamme 45 minuuttia per keskustelu, jotta pystymme vastaamaan mahdollisimman monelle nuorelle. Chatista löydät nuorisotyöntekijät, joista osalla on myös seksuaalineuvojan koulutus. Chattiin pääset sivun alareunasta.

Loisto-chat poikkeuksellisesti suljettu 14.3.2018!

Maanantaisin klo 14:30-16 SILMU-Tukea nuoreen vanhemmuuteen-chat! Oletko itse nuori äiti, tai nuori isä! Onko lähipiirissäsi nuoria vanhempia tai sellaiseksi pian tulevia? Tule juttelemaan mieltäsi askarruttavista asioista, ihan mistä tahansa nuoreen vanhemmuuteen liittyvästä. Katso lisää täältä. 

 

Maanantaisin 14-16 Keijun varjo -chat. Chatissa tarjotaan apua ja tukea tytöille ja nuorille naisille vihan ja väkivallan kysymyksissä.

Torstaisin klo 15-17 Seksuaaliväkivaltatyön -chat. Seksuaaliväkivaltatyön Otava-chatissa tarjotaan tukea ja apua seksuaaliväkivaltaa kokeneille 13-28 -vuotiaille tytöille ja nuorille naisille. Chatissa on mahdollisuus keskustella vuoroin Helsingin, Espoon, Kuopion, Oulun ja Rovaniemen työntekijöiden kanssa. Lue lisää täältä.

Chatit ovat nimettömiä ja kahdenkeskisiä. Tervetuloa! :)

MUISTATHAN SEURAAVAT:

  • Sinulla on oikeus saada tietoa, neuvontaa, tukea ja ohjausta kysymykseesi
  • Sinulla on oikeus turvalliseen ja luotettavaan aikuiseen
  • Sinulla on oikeus päättää keskustelu niin halutessasi
  • Työntekijällä on oikeus päättää keskustelu, mikäli keskustelu on herjaavaa, tai muuten epäasiallista
  • Työskentelemme chatissa tiiminä, joten saatamme jakaa keskustelusta nousseita asioita työntekijöiden kesken
  • Työntekijällä on oikeus ja velvollisuus luopua vaitiolovelvollisuudesta, mikäli tulee ilmi suunnitteilla oleva, tai jo tapahtunut vakava rikosasia tai lastensuojelullinen huoli. Luopuessaan vaitiolovelvollisuudesta, työntekijä keskustelee asiasta nuoren kanssa mahdollisuuksien mukaan.